Science Park Towers - Bilder

På den här sidan kan du följa projektets framfart i form av bilder från byggarbetsplatsen.

Just nu händer det mycket på arbetsplatsen. För att du som hyresgäst, blivande hyresgäst, medarbetare, medborgare eller övriga intresserade ska kunna följa projektets framfart på distans, så kommer vi att uppdatera den här sidan löpande.

Vid eventuella frågor som rör projektet är du varmt välkommen att kontakta Magnus Olsson, VD på JKPG Fast, på 036-10 21 28 eller magnus.olsson@jkpgfast.se.

Byggarbetsplatsen sett från nuvarande Science Park House. Byggarbetare lägger armeringsjärn, himmeln är blå och solen skiner.

Byggarbetsplatsen 2021-04-30.

Byggarbetsplatsen sett från nuvarande Science Park House, med bland annat högskolan i bakgrunden. En gul grävmaskin och byggarbetare är på plats och jobbar.

Byggarbetsplatsen 2021-04-21.

Byggarbetsplatsen sett från hus 01 med nuvarande Science Park House i bakgrunden. En gul grävmaskin är på plats och arbetare är på plats och jobbar.

Byggarbetsplatsen 2021-04-21.

Byggarbetsplatsen sett från nuvarande hus 01 med nuvarande Science Park House i bakgrunden. Byggmaterial och arbetare är på plats och arbetar.

Byggarbetsplatsen 2021-04-06.

Byggarbetsplatsen sett från nuvarande Science Park House. En kranbil är på plats och man har börjat förbereda för hiss- och pumpgropar.

Byggarbetsplatsen 2021-03-26.

Byggarbetsplatsen sett från nuvarande Science Park House. En gul lastbil och grävskopa är på plats för att börja arbeta.

Byggarbetsplatsen 2021-01-22.