Aktuellt


 • Trevlig sommar!


  JKPG Fast vill önska dig en härlig sommar!
  Nu ser vi fram emot en skön ledighet och sen en spännande höst som ligger framför oss.

  Dekorationsbild föreställande rosa äppelblommor. Mellan trädkronans trädkrona syns den blåa himmeln.
  Hos JKPG Fast finns det någon på plats hela sommaren. Vid akuta ärenden kontaktar du vårt journummer 036-100 460.
  Läs mer...

 • Bygginformation - Gjutning av bottenplattan
  Byggarbetsplatsen sett från hus 01, "Folkhögskolan", med Science Park House i bakgrunden.
  På måndag 14/6 och onsdag 16/6 kommer Science Park Towers bottenplatta att gjutas. Arbetet sker mellan kl. 06:00 och 00:00 båda dagarna.
  Under vecka 24 gjuts Science Park Towers bottenplatta. Det kommer att stå två stycken betongpumpar på arbetsplatsen och man räknar med cirka 8 betongb...
  Läs mer

 • -"Ett attraktivt, ljust, tryggt och hållbart p-hus"
  Nedo Sever och Rickard Wackt står vid rampen som kommer leda upp till parkeringshuset.
  I en artikel som Gärahovs Bygg har skrivit om kvarter 4, Övertaget, berättar Nedo Sever, verksamhetsutvecklare på JKPG Fast, om tankarna kring det nya parkeringshuset i Skeppsbron.
  Om några år ska Jönköping kommun ha vuxit till 140 000 invånare. Ett område som just nu genomgår stora förändringar är området Skeppsbron i Södra Munk...
  Läs mer

 • Körfält för biltrafik stängs av i Skeppsbron
  Kartbild över hur gång- och cykeltrafik kan ta sig fram i området och hur biltrafik dras om. Flygbild över området med kvarter, vägar och busshållplats finns utmarkerat.
  På tisdag den 1/6 kommer ett av körfälten i norrgående riktigt på Jordbrovägen att behöva stängas av. Avstängningen beror på fasadarbeten i kvarter 4 som kommer ske i närheten av den befintliga gång- och cykelvägen. Av säkerhetsskkäl behöver därför området precis utanför byggarbetsplatsen stängas av.
  Det händer mycket på Skeppsbron nu. I kvarter 4 pågår byggnationen för fullt, och inom kort fortsätter stom- och fasadarbetet på kvarterets västra del...
  Läs mer

 • Det nya kvarteret i Skeppsbron fortsätter att växa fram
  Byggarbetsplatsen i kvarter 4 Övertaget på Skeppsbron i Södra Munksjön sett från korsningen Jordbrovägen-Oskarshallsgatan.
  I Skeppsbron bygger JKPG Fast tillsammans med Lidl och Jönköpings kommun kvarter 4 - Övertaget. Nedan är en kort uppdatering kring vart vi är i projektet.
  Under vecka 20 besökte några av oss som är inblandade i projektet, byggarbetsplatsen för en rundvandring.Projektet fortskrider enligt tidplan. Nedan ä...
  Läs mer

 • Sveriges första muralmålning på Science Park i Jönköping
  Muralmålningen som målats på Science Parks byggnad. En blå målning med en kille som ler, en gul blomma, posterlappar mm.
  På onsdag 12/5 påbörjades arbetet med en storskalig väggmålning utanför entré A på Science Park - med hjälp av robotteknik. Projektet är det första i Sverige som görs med den här typen av teknologi.
  JKPG Fast har gett AndMurals AB i uppdrag att måla den stora utomhusväggmålningen på den ena väggen av Science Park i Jönköping. AndMurals är en inter...
  Läs mer