JKPG Fasts logotyp

Nu startar nästa kvarter i Skeppsbron!

Under gårdagen skrev Södra Munksjön Utvecklings AB avtal med JKPG Fast och ett flertal andra aktörer som tillsammans ska realisera och bygga nästa kvarter i Skeppsbron.

Gruppbild på berörda parter vid avtalsskrivningen.

Avtalsskrivning mellan SMUAB, JKPG Fast, Skanska, Jönköpings Kommun och Lidl för kvarter 4 i Skeppsbron.

Byggnationen av Skeppsbron går vidare. Här planeras det för ett antal olika verksamheter, såsom parkeringshus, mataffär, förskola, och kontor.

Parkeringshuset som kommer byggas av JKPG Fast, blir 8 våningar högt och kommer till stor del också bli en ljudbarriär mot Jordbrovägen. Parkeringshuset kommer inrymma ca 550 platser. För att anpassa huset till framtiden kommer man redan nu möjliggöra för att kunna anpassa 50% av alla platser till elbilar om det behövs.

-Det ska bli väldigt roligt att få igång det här projektet och väldigt framsynt att vi redan i detta skede kan anpassa och tänker på hur elbilarna kan ta plats i framtiden. Vi har också en yta på 800m² i bottenvåningen där vi planerar för någon publik verksamhet, som restaurang eller gym, säger Magnus Olsson, vd på JKPG Fast.

Parkeringshuset som kommer byggas av JKPG Fast.