Arkeologisk undersökning på utomhusparkeringen framför Science Park- Kv. Hälsan 1

Fr.o.m. 2020-09-14 kommer Länstyrelsen att påbörja sina arkeologiska undersökningar inför det kommande bygget av Science Towers.

De arkeologiska undersökningarna kommer innebära att hyresgäster vars garageplatser påverkas av den pågående garagerenoveringen fr.o.m. 2020-09-14 inte kommer att ha möjlighet att parkera på den tillfälliga evakueringsparkeringen.
Under denna tid ansvarar hyresgästen själv för att hitta annan parkeringsplats och dess kostnad. Som boende i centrum kan man få boendeparkering som kostar 500 SEK per månad. Kontakt kan tas med Tekniska Kontoret via kommunens växeltelefon 036-10 50 00, be om att bli kopplad till tekniska kontoret. För övriga kostar parkeringen enligt Jönköpings Kommuns taxa.

För mer information, vänligen kontrakta oss på JKPG Fast på 036-10 80 72 eller maila oss på info@jkpgfast.se.