Första hyresgästen till Science Park Towers!

Tisdagen den 27 april skrev JKPG Fast avtal med Infobric. Det står nu klart att företaget flyttar in i Science Park Towers.

Gustav Österström (VD Science Park), Magnus Olsson (VD JKPG Fast) och Dan Friberg (VD Infobric) gör en fist bump med varandra i vad som snart kommer att vara Science Park Towers.

I veckan stod det klart att Infobric blir den första hyresgästen som signerar avtal med JKPG Fast och de är därmed klara för Science Park Towers. Infobric kommer att hyra ca 1 100 kvm fördelat på tre plan högt upp i fastigheten, vilket motsvarar ca 11 % av fastighetens totala uthyrningsbara yta.

- Det är fantastiskt kul att se detta bli verklighet då jag i min tidigare roll som VD på Science Park redan för tio år sedan var en av initiativtagarna till Science Park Towers. Det blir en viktig mötesplats för näringslivet i Jönköpings region, där vi ser fram emot att både kunna ta del av och bidra till den viktiga entreprenörsandan runt Jönköpings universitetscampus och fortsätta vårt goda samarbete med Science Park, säger Dan Friberg, VD Infobric.

Byggnationen av Science Park Towers- Sveriges ledande och mest välkomnande mötesplats för hållbart entreprenörskap och innovation, är i full gång. Byggnaden blir 15 våningar hög med en bruttoarea på ca 12 500 kvm innehållande kontor- konferens- och eventlokaler. Fastigheten kommer stå klar för inflyttning sommaren 2023.

- Science Park Towers blir ingen destination innan huset har ett innehåll. Vi är stolta över att vara delaktiga och utveckla Jönköping och vi är stolta att Infobric vill vara med och tillsammans med oss utveckla fastighetens innehåll och bidra med sina kunskaper, insikter, möten och nya affärsidéer, säger Magnus Olsson, VD JKPG Fast.

Länk

Mer information om den första hyresgästen och Science Park Towers.