Vill du jobba med oss? Se hit!

Är du en serviceinriktad drifttekniker som tror att du med din personlighet, erfarenheter och kunskap kan bidra till vårt team och kommande expansion? Välkommen med din ansökan redan idag.

Gruppbild på JKPG Fasts nuvarande 10 stycken anställda.

I takt med att vårt fastighetsbestånd växer så växer även bolaget. Vi är nu i behov av en ny drifttekniker med några års erfarenhet, gärna inom ventilation, styr-och reglerteknik, byggarbeten eller likvärdigt. I din roll kommer du att komplettera vår befintliga kunskapsbank och organisation för att möta vår framtida expansion. Du kommer bidra till vår effektiva förvaltning i befintligt fastighetsbestånd för att säkerställa kundnöjdhet och bidra till att vi fortsätter att vara en attraktiv hyresvärd. I din roll som drifttekniker utför du daglig drift, tillsyn, underhåll-och skötsel i samtliga fastigheter.

Är du en självgående, lösningsorienterad, ansvarstagande, hjälpsam och nyfiken? Vill du vara med och ta både Jönköping och bolaget till en ny nivå? Välkommen med din ansökan redan idag!

Länk

Länk till jobbannonsen på jonkoping.se Länk till annan webbplats.