Jönköping utsedd till årets superkommun 2022!

Grattis alla vi som arbetar inom Jönköpings kommunkoncern! Tisdagen den 5 juli utsågs Jönköpings kommun till årets superkommun 2022.

Bild över Jönköping, Munksjön och Vättern i solnedgång.

Denna vecka är vi på JKPG Fast lite extra glada och stolta över att vara en del av Jönköpings kommunkoncern. I tisdags kväll utsågs Jönköpings kommun till årets superkommun 2022. Det är en bekräftelse på det fantastiska arbete vi tillsammans inom kommunkoncernen gör för kommunens invånare, civilsamhälle, näringslivet och besökare.

Det är ett stort underlag av offentliga nyckeltal som samlats för att nominera och utse vinnaren. Över 140 parametrar uppdelade i 18 kategorier av olika verksamheter som en kommun utför mäts. Resultatet visar att vi håller en väldigt hög och jämn kvalitet inom många av kommunens verksamhetsområden jämfört med landets övriga kommuner. Extra stolt blir man av att flera viktiga kategorier som bedöms är knutna till Agenda 2030 där vi lyckas bra.

Med engagemang och tillit gör vi Jönköpings kommun ännu bättre, tillsammans!

Länk

Mer information om hur superkommunen utses Länk till annan webbplats.