Letar du ledig kontorslokal? Se hit!

Visste du att i Science Park House hyr över 100 företag kontor i olika storlekar och ungefär 500 personer har sin dagliga arbetsplats där. Nu finns det möjlighet att hyra kontor i Science Park House för dig också!

Fastigheten Hälsan 2, Science Park House, är ca 14 500 m² stor. Här finns bland annat kontor, förråd, gemensamma mötesrum, kök och ett gym för våra hyresgäster. I Science Park House finns alltifrån kontor för det lilla nystartade enmansbolaget på några få kvadratmetrar, upp till stora etablerade företag som hyr hela våningsplan.

Nu bygger vi ut Science Park. Den nya fastigheten Science Park Towers färdigställs i maj 2023 då också den första hyresgästen flyttar in. Vi utökar vårt erbjudande och våra ytor med nästan det dubbla vilket gör att fina ytor i Science Park House kommer friställas.

Letar ditt företag efter ny kontorslokal? Hör gärna av dig till vår kundansvariga Malin Rosenberg på 036-10 35 93 eller malin.rosenberg@jkpgfast.se så berättar hon mer!

Miljöbild gemensamt kök Science Park House.
Kontorslokal i Science Park House.
Miljöbild mötesrum Science Park House.
Detaljbild nyrenoverat kök Science Park House.
Miljöbild soffgrupp i gemensamt kök Science Park House.