Välkommen till Science Park Towers - EY!

I veckan fick vi äntligen välkomna den första hyresgästen till Science Park Towers. Måndagen den 22 maj flyttade EY in.

Magnus Olsson (JKPG Fast), Jenny Odegran (EY) Carolina Birch (EY) och Malin Rosenblad (JKPG Fast) i EYs nya lokal.

Magnus Olsson (JKPG Fast), Jenny Odegran (EY), Carolina Birch (EY) och Malin Rosenblad (JKPG Fast) i EY:s nya lokal.

Vi är stolta över att äntligen få välkomna EY som den första hyresgästen i Sceince Park Towers. EY är ett globalt revisions- och rådgivningsföretag med ett gemensamt syfte: ”Buildning a better working world” – för sina medarbetare, kunder och de samhällen de verkar i.

Carolina Birch, kontorschef och partner på EY, berättar att hållbarhet och innovation, som varit grundläggande faktorer i byggprojektet, också rimmar väl med EY:s verksamhet.

Flytten till Science Park Towers ger EY en rad möjligheter. Det ger inte bara närhet till högskolan och entreprenörer, det nya kontoret stödjer också digitalisering och flexibilitet på ett bättre sätt än tidigare. Det höga teknikinnehållet i lokalerna skapar bra förutsättningar för både fysiska och digitala möten på plats.

”Vi tror inte att det traditionella kontoret lockar nya medarbetare. EY rekryterar mycket från högskolan och då är arbetsmodellen jätteviktig. Vi strävar efter att skapa en modern och flexibel arbetsmodell och då handlar det om att ha en arbetsmiljö där våra medarbetare kan trivas och utvecklas i”, säger Carolina Birch.

”Det vi ser mest fram emot är att jobba mitt i stan, nära våra studenter och entreprenörer, och vara med och skapa Jönköpings framtida mötesplats”, tillägger Carolina.

Vi är så glada över att vara en del av EY:s framtida resa i Science Park Towers!

Varmt välkomna till Science Park Towers, EY! Tillsammans tar vi idéer, möten och framtidens arbetsplats till en ny nivå!