Invigning av Science Park Towers 25 augusti 2023

Den 25 augusti är det äntligen dags - kom och fira med oss på Science Park Towers stora invigningsdag. Välkommen in!

Science Park Towers med texten "Vi ses den 25 augusti 2023".

Anmälningar till den efterlängtade invigningen av Science Park Towers är nu öppen! Dagen kommer vara fylld med inspirerande talare, spännande presentationer, aktiviteter och möjlighet till nätverkande. Det kommer att vara en unik tillställning där vi alla får möjlighet att samlas och utforska potentialen och möjligheterna som Science Park Towers har att erbjuda.

För över 12 år sedan föddes idén om en expansion av Science Park. En dröm om en helt unik mötesplats som tar upplevelser och hållbara innovationer till en ny nivå. Nu har visionen blivit verklighet och det är med stor glädje och stolthet vi bjuder in till en invigningsdag full av liv och aktivitet.

Anmälan krävs – men du väljer själv när du vill komma och hur länge du vill stanna. Antalet platser är begränsade, så vänta inte med att registrera dig.

Välkommen till en värld där möten, innovation och upplevelser når en ny nivå. Välkommen till Science Park Towers.

Hoppas vi ses!