Välkomna till Science Park Towers, Infobric!

År 2004 flyttade ett startup bolag in i en liten källarlokal i Science Park House. Detta lilla startupbolag heter Infobric och är idag ett stort internationellt marknadsledande koncernbolag inom digitalisering av byggbranchen. Vi är otroligt stolta och glada över att få hälsa Infobric välkomna till Science Park Towers.

Science Park Towers och Infobrics logotyp.

Infobric utvecklar molnbaserade mjukvarutjänster för säkrare och mer effektiva byggarbetsplatser. Koncernen erbjuder tjänster inom bland annat närvaro-, kompetens- och leverantörskontroll till access-system samt hantering av fordon, maskiner och verktyg.

- "Science Park Towers blir en viktig mötesplats för näringslivet i Jönköpings region, där vi ser fram emot att både kunna ta del av och bidra till den viktiga entreprenörsandan runt Jönköpings universitetscampus och fortsätta vårt goda samarbete med Science Park", säger Dan Friberg, VD på Infobric.

Den lilla källarlokalen har de för länge sedan vuxit ur. Nu har de även lämnat kontoren högst upp i Science Park House och flyttat över till nya fina lokaler högst upp i Science Park Towers.

Infobric är inte bara en efterlängtad hyresgäst i Science Park Towers utan de har också varit involverade under hela byggprocessen. Infobrics digitala tjänster har använts i samtliga projektfaser och varit en viktig del för att uppnå ett säkert, effektivt, innovativt och mer hållbart byggprojekt.

Stort tack och varmt välkomna till Science Park Towers, Infobric!