Vi är med och bidrar till fler hjärtstartare i Jönköping

Varje år drabbas tusentals människor av hjärtstopp. Att ha tillgång till en hjärtstartare kan vara avgörande för att rädda liv. Därför tycker vi det är viktigt att vi som fastighetsägare är med och bidrar till fler lättillgängliga hjärtstartare här i Jönköping.

Hjärtstartare vid Science Park House entré Framgången.

Vi bryr oss om ditt välmående och din säkerhet här i Jönköping!

Varje år drabbas tusentals människor av hjärtstopp. Att ha tillgång till en hjärtstartare kan vara avgörande för att rädda liv! Enligt statistik från Karolinska institutet sker årligen ungefär 10.000 hjärtstopp i Sverige.

Men forskning visar att om hjärt-lungräddning påbörjas inom 60 sekunder och en hjärtstartare används inom 180 sekunder så ökar överlevnadschanserna med HELA 70-80%. För varje minut som går minskar överlevnaden med 10%.

Därför tycker vi det är viktigt att vi som fastighetsägare är med och bidrar till fler lättillgängliga hjärtstartare här i Jönköping. JKPG Fast har installerat hjärtstartare i och utanför flera av våra fastigheter och vi planerar för ännu fler i framtiden! Dessa livräddare är inte bara för våra hyresgäster utan för hela Jönköping.

Här kan du enkelt hitta din närmaste hjärtstartare: https://www.hjartstartarregistret.se/ Länk till annan webbplats.

Tillsammans skapar vi ett tryggare Jönköping!