Välkomna till Science Park Towers!

Vi har glada att under oktober ha fått välkomna ytterligare två bolag till sina nya kontor i Science Park Towers: Effektify och Jönköpings-Posten Bonnier News.

Science Park Towers fasad och himmel.

I början av oktober hade vi glädjen att få välkomna ytterligare två bolag till sina nya kontor i Science Park Towers: Effektify och Jönköpings-Posten Bonnier News.

Effektify

Effektify erbjuder en plattform som gör det möjligt för företag att få fullständig kontroll över sin digitala närvaro. Genom att integrera och analysera data från kanaler som Google Analytics, Meta, TikTok och många fler, hjälper de företag att fatta smarta beslut och optimera sina digitala strategier.

"Vi på Effektify valde Science Park Towers för det fantastiska läget, men också för de unika möjligheterna att nätverka med andra hyresgäster och dra nytta av Science Parks breda utbud av events och konferensytor. Dessutom – vem kan tacka nej till Jönköpings bästa utsikt? Efter en intensiv flytt är vi nu äntligen på plats, och det känns helt magiskt! Hela Jönköpingsteamet på Effektify ser verkligen fram emot att få utvecklas och växa tillsammans i Science Park Towers.”

Kontorsmiljö i Science Park Towers.
Utsikt över Jönköping och Vättern från Sky Terrace.

Jönköpings-Posten / Bonnier News

Jönköpings-Posten har funnits sedan 1865 och har sedan dess spridit lokala nyheter och händelser i Jönköping med omnejd. Med sitt motto "Det lokala är det viktigaste i världen" erbjuder JP sina läsare och annonsörer ett brett utbud av innehåll som speglar och är anpassat till dagens lokala samhälle.

JP är idag en del av Bonnier News Local som är Sveriges ledande lokala mediekoncern med över 40 varumärken som levererar lokala nyheter genom tidningar, nyhetssajter och appar.

Skärm i Science Park Towers med texten "Hej Jönköpings-Posten Bonnier News. Varmt välkomna till ert nya kontor."

Vi ser fram emot att följa deras fortsatta resor framöver och hur de kommer bidra till den härliga mixen av företag och verksamheter i huset.

Varmt välkomna!